Ana içeriğe atla

Sıkça Sorulan Sorular


Sıkça Sorulan Sorular
Kargoyla alakalı sorularınız

1- siparişim ne zaman kargoya verilir?
Cevap: Kargo günlerimiz salı ve perşembe günleridir.

2-Kargom çıkınca nasıl haberim olacak?
Cevap: Kargonuz bizden çıkınca aras kargo tarafından size SMS ile bilgilendirme mesajı gelecektir.

3-Kargo ücreti ne kadar?
Cevap: Fermente Mutfağımdan vereceğiniz siparişlerde 5 kg ya kadar 6 Tl, 10 kg ya kadar 10 Tl, 15 kg ya kadar ve üzeri için 15 Tl kargo ücreti sipariş tutarınıza eklenir.

4-Belirli bir limitin üzerinde ücretsiz kargo hizmetiniz var mı?
Cevap: 200 Tl ve üzeri alışverişlerinizde kargo ücretini biz karşılıyoruz.

5- Hangi günler kargo günleriniz?
Cevap: Kargo günlerimiz salı ve perşembe günleridir.

6- Siparişim gecikti neden?
Cevap: Siparişinizde ekmek varsa eğer, siparişiniz ekmek yüzünden gecikebilir. Ekmek pişirme günlerimiz pazartesi ve çarşambadır. bu günlerde siparişe göre pişen ekmekler 48 saat önce yine sipariş adedine göre yoğurulur. Siparişiniz bu esnada verilmişse, bir daha ki ekmek günü listeye alınır.
Fermente Mutfağımda her şey elle üretildiği için siparişler sipariş verilme sırasına göre hazırlanarak kargoya verilir. 
Dolayısıyla haftada 2 gün üretilen olan ekmeklerimiz belli bir sıraya göre kargolanır.

Ödeme ile alakalı sorularınız


1- Sitenizden alış veriş yapmak istiyorum, ödeme şekilleri nede?
Cevap: Yapmış olduğunuz alışverişte ister online kredi kartıyla güvenli ödemeyi, ister havale ile ödemeyi, isterseniz kapıda ödemeyi tercih edebilirsiniz.

2-Havale ile ödemeyi seçtim, sayfayı kapatmıştım, banka bilgileriniz nereden görebilirim?
Cevap: Sitemizin en üst alanında iletişim bölümüne tıklayarak banka bilgilerimize ulaşabilirsiniz.
3-Havale yaptım şimdi ne yapmalıyım?
Cevap: Hiçbir şey yapmanıza gerek yok. Günlük olarak yaptığımız banka kontrolleri sonrası havalesi yapılmış siparişler onaylanarak kargo listemize alınır.

4-Havale yaparken açıklama kısmına ne yazmalıyım?
Cevap: Sipariş verdiğinde oluşan sipariş numaranız size otomatik maille gönderilir. Havale yaparken sipariş numaranızı yazmanız banka kontrolü esnasında bizim işimizi kolaylaştıracaktır.

5- Facebook ve instagram da ürün tanıtımlarınızın altında neden ürün fiyatları yazmıyor?
Cevap: Çünkü sosyal medya satış değil, tanıtım platformudur. Bütün ürünlerimizin fiyatlarını sitemizden görebilirsiniz.

6- Ürün fiyatlarına KDV dahil midir?
Cevap: Evet tüm fiyatlarımıza KDV dahildir.


İletişim ile alakalı sorularınız

1-Size hangi kanallardan ulaşabiliriz?
Cevap: Öncelikle siparişi online değil de telefonla vermek için direk telefonumuza ulaşmanız gerekmektedir. Sosyal medya, mail, SMS ya da whatsap gibi kanallardan sipariş alamıyoruz.

İletişim kanallarımız;
Facebook sayfa mesaj bölümü.
Instagram mesaj bölümü.
Telefon: 02167060185

2-Adresiniz neresi?
Cevap: Adres bilgilerimize sitemizde iletişim bölümüne tıklayarak da ulaşabilirsiniz. 
Osmangazi Mh. Rehber Sk. No 3/5 A Sancaktepe / İstanbul

Ürünler ile alakalı sorularınız

1- Ekmekler hangi günler pişiyor?
Cevap: Ekmeklerimiz pazartesi ve çarşamba günleri pişmektedir.

2- Ürünlerinize güvenebilir miyim?
Fermente Mutfağım gıda ürünleri üretimi ve paketlemesi Gıda Tarım ve Hayvancılık bakanlığınca izinli, Organik Müteşebbis Firmadır. 
Tüm ürünlerimiz el yapımı olmakla birlikte hijyen kurallarına dikkat esasıyla üretilir. İlgili bakanlık tarafından düzenli denetimlerimiz yapılmaktadır. 
Fermente Mutfağım sabun, kozmetik, temizlik ürünleri ise Sağlık Bakanlığına bildirimleri ve güvenlik raporları sunulmuş, bünyemizde çalışan Kimyager denetimiyle üretilip paketlenmektedir.
Kişisel bakım ürünlerimizin tamamı yenilebilir yağlardan üretilmektedir.
Ürünlerimizi üretirken geleneksel esasa dayalı üretim yapmaktayız.
Ürünlerimizin hiçbirisinde koruyucu ve katkı maddesi bulunmaz.
Bu anlamda büyük özveri ile çalışan bir ekip çalışması neticesinde ürünlerimiz sizlere ulaşmaktadır.

Tariflilerimiz ile alakalı sorularınız

1- Tariflerinize nereden ulaşabiliriz?
Cevap: Tüm ürünlerimizin ayrıntılı tarifi fermentemutfagim.com blogumuz da mevcuttur.

Online sipariş vermek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. https://www.fermentemutfagim.com/





Yorumlar

  1. Merhaba,doğal saç bayasi yada kına gelir mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. www.essencenaturalhayat.com.tr %100 doğal-kimyasalsız saç boyayabilirsiniz.

      Sil

Yorum Gönder

İlgili Diğer Yayınlar

Rafine Şekersiz Siyez Keki

Rafine şeker kullanmadan en eski un olan 10 bin yıllık unla, siyez unuyla kek yapalım mı? Rafine şeker yerine ne kullanmak lazım. Sunni tatlandırıcılar da en az şeker kadar zararlıyken geriye ne kalıyor?  Ya bal ve pekmez. Bal ısıyla temas edince toksik etki yaratıyor. Pekmezde zaten çok uzun süre kaynatılarak yapıldığı için bu etki maalesef mevcut. En iyisi soğuk sıkım pekmezler tüketmek. Aranırsa bulunuyor. Pekmezi de ısıya dayanıksız olması yüzünden kullanmıyorum pişirilecek tariflerde. Geriye şeker yerine kullanabileceğim çok fazla da seçenek kalmadı. Meyvenin kendi şekeri dışında.  Tatlandırıcı için olgun muz ve kuru dut kullandım. Hurma ya da kuru üzüm, gün kurusu kayısı da kullanılabilir. Fermente mutfağımda kullanılmayan malzemeler; Rafine tuz, Rafine şeker, Rafine endüstriyel un (organik ve tam buğday unu da olsa kullanmıyorum) Kabartma tozu, Şekerli vanilin, Kakao (yalnızca ham kakao kullanıyorum) Zeytin yağı, Hindistan cevizi yağı  ve tereyağ...

Kitap- Ferda Uslu İçindekiler

  Kitap- Ferda Uslu  Fermantasyon ile Dönüşüm Sanatı İleri dönüşüm Sanatı Fermantasyon Bu kitap, 07.07.2023 Yılında Ferda Uslu tarafından kaleme alınmıştır. Kitabın tüm hakları yazara aittir. Kitap sadece ferdauslu.net kişisel blogda djital olarak yayınlanmıştır. Bu bölümden başlayarak tamamına bu blogdan ulaşılabilir. Kitabın baskılı yayını yoktur. Kitapta anlatılan her şey yazarın kişisel yaşam deneyimine dayanmaktadır, hiçbir sağlık iddası yoktur. Djital yayın tarihi; 25.11.2024 İletişim  ferdauslu@fermentemutfagim.com fermentemutfagim.com telefon 0850 255 44 11 Giriş Ferda Uslu  Kimdir? İçindekiler 1.Bölüm   Fermantasyon Nedir?   -Bilinen En Eski Gıda Koruma Tekniği Fermantasyon -Probiyotik- Prebiyotik ve Simbiyotik Kavramları -İleri Dönüşüm Sanatı Fermantasyon   -Mikro Evrenden Makro Evrene Sonsuz Dönüşüm -Bağırsaklar, Zihin ve Ruh -Die of iyileşme Sendromu -Ağız ve Cilt Florası -Kadim Şifa Kaynağı Fermantasyon -Sonsuz İyileşme Gücü  

7/5 Fermente Temizlik 3

  Fermantasyon ile Dönüşüm Sanatı İleri Dönüşüm Sanatı Fermantasyon 7. Bölüm 5. Kısım Bokashi Fermantasyonu İlk iş olarak, organik atıkları kapalı küçük bir kovada biriktirmekle işe başlıyoruz. Mutfağa yemek yapmak ya da bir şeyler hazırlamak için her girdiğinizde, sebze meyve kabukları ve çekirdekleri, çay ve kahve telveleri, armudun sapı, üzümün çöpü, yani organik atık sınıfına giren ne varsa atmayıp, bokashi yapmak için mutfakta bir gün boyunca kapaklı bir kovada biriktirin. Bu birikintinin sulu olmaması için çöplerinizi sularından süzerek kovaya atın. Biriken atık kovasının içindekileri günde bir kez bokashi kovasına dolduracağız. Bokashi kovasının kapağını her atıkta açmıyoruz, günde yalnızca bir kez açıyor böylece hava ile temasını en aza indiriyoruz ki fermantasyon sağlıklı olarak devam edebilsin.  Bu yüzden atıkları gün boyunca ayrı bir kapta biriktirmek işin ilk adımı.   İkinci aşamada, ağzı sıkıca kapanabilen, altı musluklu ve içi süzgeçli bir kova edinin, ya da...